Shqyrtime rreth EroFertil

 • Arben
  Në rininë e tij, ai nuk e vlerësonte shëndetin, ai vishej lehtë. Një herë, në temperatura nën zero, unë duhej të qëndroja në të ftohtë për një kohë të gjatë. Së pari, filluan problemet e ereksionit, pastaj dëshira për të urinuar u bë më e shpeshtë. Unë shkova te një urolog, ai e këshilloi EroFertil. në fillim nuk besoja në efektivitetin e kapsollave, por pas një muaji përdorimi të gjitha problemet u zhdukën.
  EroFertil
 • Ardit
  Për një kohë të gjatë nuk kishte asnjë vajzë konstante, seks 1-2 herë në muaj. Problemet filluan, interesi për intimitet u zhduk. Ereksioni u bë i paqëndrueshëm dhe mund të zhdukej në momentin më të papërshtatshëm. U shfaq një partner i vazhdueshëm, por problemet me potencën krijuan shqetësime. Unë urdhërova erofertil, pas një kursi përdorimi potenciali i rikuperuar.
  EroFertil
 • Arijan
  Probleme me ereksionin, mjeku diagnostikoi infertilitetin. Nuk dija çfarë të bëja. Ai merrte ilaçe sintetike, por efekti ishte zero. U këshillua EroFertil. Në fillim më vinte turp që shitet vetëm në internet. Por pasi përfundova kursin e trajtimit, unë isha i kënaqur. Qëndrueshmëria në shtrat është rritur. Qelizat e spermës u bënë aktive. Unë dhe gruaja ime po planifikojmë një fëmijë.
  EroFertil
 • Anila
  Burri kishte probleme në shtrat. Filluan komplekset, prishjet nervore. Një mik këshilloi erofertil. Burri ishte skeptik në lidhje me këtë ilaç. Por pas një jave përdorimi, ereksioni u intensifikua, marrëdhëniet u zgjatën.
  EroFertil
 • Anila
  Kapsulat EroFertil me të vërtetë funksionojnë në një kompleks. Mosfunksionimet erektive u zhdukën, urinimi u bë i rregullt, unë fillova të marr kënaqësi të vërtetë nga intimiteti. Kam vërejtur se stresi emocional ishte zhdukur, unë mund të përqendrohem plotësisht tek partneri im.
  EroFertil
Vlerësimi i përdoruesit EroFertil
4.2
7